Bente Hoffmann

Jeg er født og opvokset i Københavns nære omegn, har boet her det meste af mit liv og bliver aldrig træt af at gå på opdagelse i byen. At være guide og turplanlægger er mit fuldtidsjob.

På byvandring med mig hører I om København i fortid og nutid, mens jeg viser jer sporene i bybilledet. Arkitektur og byudvikling har en særlig plads i min guidning, og jeg har guidet både virksomheder og private om emnerne siden 2020 og var i 2023 officiel partner med Arkitekturhovedstad.

Tag fx med på byvandring i Nordhavn, hvor bæredygtighed er i fokus. Eller i Nordvest, som er i forvandling. På Holmen hører I om alt det, der er sket, siden flåden flyttede ud.

Som guide kombinerer jeg Danmarks historie med danskernes historier og fortæller om konkrete personer, både kendte og ukendte. Oplev det fx på rundvisning på Assistens Kirkegård eller på en byvandring fyldt med kvindehistorier.

Længes I efter at komme ud i det fri, så tag på guidet vandretur i Jægersborg Dyrehaven eller langs Mølleåen ved Lyngby. Det er ture fyldt med historiske fakta og overraskende anekdoter – og naturoplevelser.

Det ville glæde mig også at arrangere jeres guidede tur.

CPD Accredited:
This guide has met the criteria of our Continuous Professional Development (CPD) programme to ensure their knowledge is correct and up to date. read more...

Øvrige uddannelse: Cand.phil. i dansk

Websted: www.slowtourscopenhagen.dk

Kontakt for at booke