Bente Hoffmann

Jeg er født og opvokset i Københavns nære omegn og har boet her det meste af mit liv. Og jeg bliver aldrig træt af at gå på opdagelse i byen eller at fortælle om den og dens beboere.

Jeg kan tage jer på byvandring til både de klassiske seværdigheder og de mindre besøgte steder. Jeg holder af at fortælle om byudvikling i København i fortid og nutid og at vise jer sporene i bybilledet og i arkitekturen. Det kan fx være på en tur, hvor I ser Frederiksstaden med nye øjne, eller en tur til Nordhavn, hvor bæredygtighed er i fokus. Eller hvad med at opleve Nordvest-kvarteret, som er i forvandling?

Som guide er jeg glad for at kombinere Danmarks historie med danskernes historier, altså at fortælle om konkrete personer, både kendte og ukendte, som repræsenterede deres tid. I den forbindelse har jeg researchet ekstra meget på de københavnske kvinders historie.

Længes I efter at komme ud i det fri, har jeg specialiseret mig i kortere, guidede vandreture i Jægersborg Dyrehaven. Det er ture fyldt med historiske fakta og overraskende anekdoter fra skovens lange historie.

Det ville glæde mig også at arrangere jeres guidede tur – jeg er kun en e-mail væk.

Øvrige uddannelse: Cand.phil. i dansk

Websted: www.slowtourscopenhagen.dk

Kontakt for at booke