København for hele familien

Har du børn med på din tur til København? Spørg din guide til råds om de mange gode oplevelser for børn i København. Så er du sikker på at få en herlig dag, hvor både voksne og børn er godt underholdt. Der er en grund til, at mange børnefamilier i dag vælger at bosætte sig i byen.

Mindre børn vil være glade for de mange spændende legepladser i Københavns lokalområder og i byens parker. Lad fx din guide vise jer Tårnlegepladsen, der er bygget af modeller af byens tårne. Den er et hit, fordi børnene kan genkende tårnene fra byen.

Et af tårnene er Rundetårn. Det gamle observatorium i Københavns centrum er et oplagt sted at besøge med børn, de bliver betagede af Rundetårn. Det er et sjovt sted til at få overblik over København, og din guide kan fortælle hele familien om de forskellige byområder, I kan se fra tårnets top, om alle tårnene og de andre markante bygninger. Selv Øresundsbroen kan man få øje på.

Større børn vil have glæde af Nationalmuseet, hvor der er mange aktiviteter rettet mod børn. Eller måske har I lyst til at besøge Kid’s City på Dansk Arkitektur Center. Her kan hele familien opleve arkitektur i børnehøjde med kæmpe stole og omvendte huse.

På aktiv tur med børn i København

Aktiv leg er en integreret del af mange af de redesignede områder i København. Din guide kan vise vej til trampoliner eller til Superkilen, et farverigt område med vand, bakker og gynger, der indbyder til leg.

På en guidet tur med børn i København er det oplagt at sejle i havnen og kanalerne. Spørg din guide om de forskellige muligheder, det kunne fx være en tur med Havnebussen. På en sejltur er børnene godt underholdt, og din guide kan fortælle jer om udviklingen i havneområdet.

Oplevelser for børn og voksne uden for Københavns centrum

Hvis I har fået nok af historie eller bylarm, så overvej et besøg i Nordeuropas største akvarium Den Blå Planet, i Zoologisk Have eller på Amagers børnevenlige strand.

Louisiana, Museum of Modern Art, er en sikker vinder for både børn og voksne. I museets børnehus tilbyder man daglige kreative aktiviteter, hvor børnene kan tegne, male og lave skulpturer inspireret af de aktuelle udstillinger, men helt på deres egen måde.

En guidet tur i København med børn har mange variationsmuligheder. Lad din guide hjælpe dig med at planlægge den tur i København, som passer allerbedst til jeres familie.

Find din guide her...

Find flere turforslag

Vi har mange forslag til guidede ture i København og resten af Danmark. Vil du besøge Kronborg Slot, kendt som Hamlets slot? Er du interesseret i arkitektur? Eller bæredygtighed? Vil du vide mere om dansk historie? Tag et kig på vores turforslag, måske passer de lige til dig. Hvis ikke, kan en af vores guider altid skræddersy en guidet tur til dig.