Turforslag

Vi har mange forslag til guidede ture i København og resten af Danmark. Vil du besøge Kronborg Slot, kendt som Hamlets slot? Er du interesseret i arkitektur? Eller bæredygtighed? Rejser du sammen med børn? Tag et kig på vores turforslag, måske passer de lige til dig. Hvis ikke, kan en af vores guider altid skræddersy en guidet tur til dig.

Brug søgefunktionen i bunden af siderne med turforslag til at finde din guide. Eller kontakt os, hvis du har brug for hjælp, så finder vi en guide for dig.

Københavns højdepunkter

Bustur, cykeltur, byvandring? Du bestemmer, hvordan din guidede tur gennem København skal foregå. Med en uddannet guide ved din side får du en bred introduktion til byen, som har været den danske hovedstad siden det 15. århundrede. Vil du opleve de største seværdigheder og høre historierne bag, så book en guidet tur i København.

Københavnske bydele og kvarterer

Vil du se mere af København end blot byens centrum? Du kan booke en guidet tur, hvor din guide tager jer med til et eller flere af Københavns kvarterer, oplev Nørrebro, Ørestad, Nordhavn eller en anden bydel. Her møder du de lokale og ser, hvor forskelligartet den danske hovedstad er.

Nordsjælland

Tag på en guidet tur til Nordsjælland og oplev kongelige slotte og storslåede museer. Den guidede Nordsjællandstur fører dig også gennem det smukke landskab langs kysten og gennem de grønne skove, som i årtusinder har været områdets kendetegn. Nordsjælland har meget at byde på.

Arkitektur og design

Dansk design er verdensberømt, og danske arkitekter står bag store byggerier verden over. Lad en uddannet guide vise dig nogle af de bedste eksempler på design og arkitektur. Din guide kan sætte det i en social og kulturel kontekst, som giver dig forståelse for, hvad der har inspireret designerne.

Grønne, imødekommende København

Interesserer du dig for bæredygtighed og livskvalitet? Eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvorfor vi danskere er kendt for en grøn og god livsstil? Tag med en uddannet guide på byvandring gennem København og oplev, hvordan vi danskere prøver at tackle udfordringerne ved klimaforandringerne og skabe gode løsninger for en grøn og imødekommende by.

København for hele familien

Har du børn med på din tur til København? Spørg din guide til råds om de mange gode oplevelser for børn i København. Så er du sikker på at få en herlig dag, hvor både voksne og børn er godt underholdt. Der er en grund til, at mange børnefamilier i dag vælger at bosætte sig i byen.

Design din egen tur

Har du særlige ønsker til, hvad du vil opleve i København, eller drømmer du om en guidet tur til andre dele af Danmark? Måske vil du opleve livet udenfor byerne eller de lange, imponerende strande i Jylland. Vi kan hjælpe dig. Som turistførere er vi uddannede og erfarne guider, der ved, hvordan man designer en skræddersyet, guidet tur efter dine ønsker.