Turtyper

Herunder kan du læse, hvordan vi definerer de forskellige turtyper, du kan vælge imellem i søgefunktionen, når du vil finde en uddannet guide.

Hvis du har brug for hjælp til at afgøre, hvilken turtype der passer bedst til dig eller din gruppe, så kontakt venligst Turistførerforeningen på e-mail info@guides.dk

Busture

Er I en større gruppe, der rejser sammen? Så er en guidet bustur den perfekte løsning. I kommer hurtigt og nemt rundt i byen, og I får stadig alle de gode historier. Fire hjul behøver ikke at betyde bus – det kan være en minibus, en bil med professionel chauffør eller sågar en limousine.

Gåture

Nogle steder skal bare opleves til fods. På en byvandring oplever du de små, hemmelige stræder, for din guide kender dem alle sammen. Når du er ude at gå, oplever du med alle sanser. Duftene fra Torvehallerne pirrer dine næsebor, musik i gaderne løfter dit humør og en pause i en park eller ved vandet giver dig del i den livsglæde, København er verdensberømt for.

Cykelture

Københavner for en dag! Gør som københavnerne – kør på cykel. Du kan nå rundt i hele byen og lidt til, og din guide kan tage dig med til de helt særlige steder, man ellers ikke får set. Mange hoteller har egen cykeludlejning. Ellers kan din guide nemt hjælpe dig. Hvis du gerne vil køre med cykelhjelm, hjælper din guide også med det.

Ture med offentlig transport

Tag bus, metro eller toget, så kommer du vidt omkring. Hvis du har købt et Copenhagen Card, er det gratis at køre med offentlig transport i Storkøbenhavn. Tog kan bruges både i København og til andre dele af landet.

Rundrejser i Danmark

Mange af vores guider er erfarne rejseledere og kan arrangere ture rundt i hele landet – skræddersyet til dine ønsker.

Undervisning og foredrag

Mange af os har erfaring i at undervise, så skal du på tur med en skole- eller universitetsklasse, står vi parat.

Skal du bruge et oplæg eller måske et helt foredrag, så tøv ikke med at kontakte en guide, der matcher de temaer og emner, du ønsker at få belyst. Ud over den ekspertise, du finder beskrevet her på hjemmesiden, har vi en bred viden om håndtering af gæster, og hvordan turisterne bruger byen.

Find din guide her...