William Dræger

 

Hvad kan i forvente

At høre og se, hvordan vi er blevet det land vi er, med vores arkitektur, møbel og industriel design, og med fokus på mennesker, bæredygtighed og økologi.

Med små grupper, individuelle ture, i elektrisk bil som Driver Guide, på cykel, på motorcykel, til fods, eller med offentlig transport, ser vi Bornholm, Sjælland, Fyn og Jylland igennem vores ”Grønne briller”

Oplev hvordan Vikingerne besejrede, levede og handlede, og hvordan det var at være Viking.

Jeg viser hvordan vi passer på vores Miljø, Natur, Verdensarv og vores børns fremtid, og med bæredygtig byplanlægning og energiproduktion, at opfylde FN´s 17 Verdensmål og Danmarks vision om CO2 frit i 2050

Som erhvervschauffør, med uddannelse til handicap kørsel, kan jeg tilbyde ture for bevægelses hæmmede og dårligt gående så alle vil kunne deltage.

Hvad har HC Andersen, Karen Blixen, Arne Jacobsen, Kåre Klint, Wegner, Kjerkegaard, Niels Bohr, Carlsberg, Lego, Ecco, Maersk, Vestas, Tivoli, til fælles ?

Det er alt sammen MADE IN DENMARK

 

CPD Accredited:
This guide has met the criteria of our Continuous Professional Development (CPD) programme to ensure their knowledge is correct and up to date. read more...

Øvrige uddannelse: Handicap befordring - Førstehjælp - Erhvervschauffør

Websted: www.greentouristguides.dk

Kontakt for at booke