William Dræger

Hvordan er jeg

Jeg vil vise jer København og Danmark, det land jeg elsker, med et smil på læben, optimisme og glæde over at bo i det lykkeligste land i verden.

Hvad kan i forvente

At høre og se, hvordan vi er blevet det land vi er, med vores arkitektur, møbel og industriel design, og med fokus på mennesker, bæredygtighed og økologi.

Med små grupper, individuelle ture, i elektrisk bil som Driver Guide, på cykel, på motorcykel, til fods, eller med offentlig transport, ser vi Bornholm, Sjælland, Fyn og Jylland igennem vores ”Grønne briller”

Jeg viser hvordan vi passer på vores Miljø, Natur, Verdensarv og vores børns fremtid, og med bæredygtig byplanlægning og energiproduktion, at opfylde FN´s 17 Verdensmål og Danmarks vision om CO2 frit i 2050

Som erhvervschauffør, med uddannelse til handicap kørsel, kan jeg tilbyde ture for bevægelses hæmmede og dårligt gående så alle vil kunne deltage.

Hvad har HC Andersen, Karen Blixen, Arne Jacobsen, Kåre Klint, Wegner, Kjerkegaard, Niels Bohr, Carlsberg, Lego, Ecco, Maersk, Vestas, Tivoli, til fælles ?

Det er alt sammen MADE IN DENMARK

 

Øvrige uddannelse: Handicap befordring - Førstehjælp - Erhvervschauffør

Websted: www.greentouristguides.dk

Kontakt for at booke