Vivi Jensen

Velkommen til en god historie krydret med glæde og ægte engagement.

Jeg har en lang karriere indenfor rejsebranchen, så jeg er meget serviceminded, og jeg ved, hvordan du får en dejlig og tryg oplevelse fra start til slut i en afslappet atmosfære.

Jeg har kombineret min professionelle uddannelse og karrierer med en uddannelse på Roskilde Universitet som Turistfører i 2011.

Jeg er vokset op i København, bl.a. Vesterbro, hvor jeg trådte mine barnesko, står mit hjerte nær, men også det klassiske København som rummer vores historie helt tilbage til 700-hundrede tallet er uhyre interessant.

Det grønne København er en spændende udfordring i de kommende år frem mod 2030 og senere 2050, følg med og få en indsigt planer og projekter.

Nordsjællands pragtslotte – Frederiksborg, Fredensborg, og Kronborg Slot- har hver deres fascinerende historie, og de er så absolut et besøg værd.

Også vores naboland, Sverige, er jeg meget fascineret af.  Tænk at to nabolande, som har været så tæt knyttet sammen i hundredvis af år, rummer så store kontraster i deres måde at tænke og leve på.

Velkommen – jeg glæder mig til at møde dig!

Øvrige uddannelse: Universitetscertificeret guide og kulturformidler

Kontakt for at booke