Henriette Brink

Lad mig vise jer min dejlige by København. Her har jeg boet det meste af mit liv og jeg kender byen og dens perler indgående. Den bedste måde at opleve København på og fornemme byens særlige stemning, er til fods og i kombination med metro og havnebus. Jeg elsker at vise kontrasterne i vores hovedstad: de gamle, historiske huse, slotte og kirker, i sammenligning med den nye moderne arkitektur.

Jeg har egen virksomhed, hvor jeg viser gæster rundt i hele Danmark, så både korte og længere ture udenfor hovedstaden er også en mulighed. Jeg skræddersyr gerne et turprogram, der passer til jeres ønsker og budget. Jeg har erhvervskørekort og kan fungere som driverguide for op til 8 personer.

Jeg er af natur positiv og tolerant med en god sans for humor, og det er min passion at fortælle gode historier om mit lands fortid og nutid. Min uddannelse som historiker bruger jeg, når jeg underviser på turistføreruddannelsen, skriver bøger og artikler og laver podcasts, og selvfølgelig som turistguide. Jeg har været turistfører i 25 år og det er fantastisk at kunne videregive min kærlighed til vores lille land og fortælle om os danskere og vores hygge og lykke.

CPD Accredited:
This guide has met the criteria of our Continuous Professional Development (CPD) programme to ensure their knowledge is correct and up to date. read more...

Øvrige uddannelse: Cand.mag. historie

Websted: danishheritagetours.com

Kontakt for at booke