Annabel Wendel Voller

Lad os udforske de mange seværdigheder i et roligt tempo. Jeg arrangerer ture fra 1,5 – 8 timer. Du vil opleve spændende arkitektur, kongeslotte, naturområder, det smukke københavnske havneområde med cykelbroer, havnebassiner og små skjulte perler. Undervejs vil jeg guide om dansk arkitektur, kultur, hverdag og historie. På de længere ture bliver der tid til at smage typisk dansk mad, f.eks. ‘Smørrebrød’, i autentiske danske omgivelser.

Ture arrangeres på cykel/til fods/med off. transport – i København by og til Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Nordvest, Frederiksberg, men også til Dragør/Amager, Køge, Roskilde, Nordsjælland/Hillerød/Helsingør. Eller som kombinationsture, hvor vi fx tager tog og hopper på cyklen som de lokale og får udforsket mere af lokalområdet.

Jeg tilbyder også transfers samt guidning på båd i Københavns inderhavn og kanaler, for små og store grupper.

Jeg er halv dansker/halv australier, udd. cand.mag. i kultur, komm. og turisme. Jeg har boet i og tæt på København i mange år og kender byen og de omkringliggende områder.

Introvideo af mig (kopiér & indsæt i ny browser):  https://youtu.be/rvFoqq14mmk

CPD Accredited:
This guide has met the criteria of our Continuous Professional Development (CPD) programme to ensure their knowledge is correct and up to date. read more...

Kontakt for at booke