Annabel Wendel Voller

Jeg arrangerer ture fra 1,5 – 8 timer. Du vil opleve spændende arkitektur, kongeslotte, naturområder, det smukke københavnske havneområde med cykelbroer, havnebassiner og små skjulte perler. Undervejs vil jeg guide om dansk arkitektur, kultur, hverdag og historie. På de længere ture bliver der tid til at smage typisk dansk mad, f.eks. ‘Smørrebrød’, i autentiske danske omgivelser.

Ture arrangeres på cykel/i bus/til fods/med off. transport – i København by og til Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Nordvest, Frederiksberg samt til Dragør/Amager, Køge, Roskilde, Nordsjælland/Hillerød/Helsingør. Eller som kombinationsture, hvor vi fx tager tog og hopper på cyklen som de lokale og får udforsket mere af lokalområdet.

Jeg tilbyder også transfers og guidede bådture i Københavns inderhavn og kanaler, for små og store grupper – samt guidede ture til Malmø, Sverige.

Jeg er halv dansker/halv australier, udd. cand.mag. i kultur, komm. og turisme. Jeg har boet i og tæt på København i mange år og kender byen og omkringliggende områder.

Introvideo af mig (kopiér & indsæt i ny browser):  https://youtu.be/rvFoqq14mmk – website: www.golocalwithus.com

CPD Accredited:
This guide has met the criteria of our Continuous Professional Development (CPD) programme to ensure their knowledge is correct and up to date. read more...

Kontakt for at booke