Susanne Drejet Løth

Jeg er uddannet guide fra Roskilde Universitet i 2011, og det bedste jeg ved  er at fortælle om Danmark lige fra Historien, det moderne samfund, de danske slotte til historien om nabolandet Sverige

I løbet af årene har jeg dels i Turistførerforeningens regi, dels i efteruddannelses regi, videreuddannet mig i Vikingernes historie, grøn By, Fortællerkunst og utallige gange besøgt vores spændende museer, der indeholder et skattekammer af viden og fortællinger.

En byvandring i København eller Helsingør, kan være en god start på en fridag. I København kan du kombinere med, en  ”privat” sejltur.

Danmark byder på vidunderlige slotte.Rosenborg, Frederiksborg og Kronborg. Jeg viser dig et overflødighedshorn af oplevelser.

Vikingemuseet i Roskilde og besøg i Roskilde Domkirke med de danske begravede konger siden Harald Blåtand er absolut et besøg værd.

København er et paradis for cyklister, her oplever du kontrasten mellem Københavns gamle tårne blande sig med arkitektur af internationalt kendte arkitekter som Henning Larsen, Lundgaard og Thrane, Bjarke Ingels.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til alt det, jeg elsker ved Danmark.

Kontakt for at booke