Mette Kromann Thomsen

Jeg glæder mig til at vise dig København og Danmark  og fortælle om landets spændende historie. Jeg er uddannet på RUC og arbejder som certificeret turistfører og lokalguide i København, Nordsjælland og Midtsjælland på dansk, engelsk og italiensk. Jeg har mange års erfaring som rejseleder i Danmark og udlandet.

Jeg arrangerer vandre, cykel, limousine, bus, metro eller sejlture. På mine ture viser jeg dig kendte seværdigheder og du kommer på kryds og tværs af København gennem baggårde, skjulte haver og spændende steder du normalt aldrig kommer, hører historien og du bliver opdateret på alt det nye.

Temaet kan være historie, kunst, arkitektur, nordisk design, kunsthåndværk, mode, urtehaver, nordiske lægeplanter, parker, nordisk mad og drikke eller dansk livsstil, bæredygtighed, nostalgi, jul og hygge. Jeg har vandre og cykelture overalt i København lige fra det historiske centrum til  Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Christianshavn, Frederiksberg, Carlsberg byen, Ørestaden, Holmen, Refshaleøen og  Københavns havn.

På mine Tisvildeleje vandre og cykelture er temaet lokalhistorie, lokal mad og drikke, natur,    naturterapeutisk mindfulness

Øvrige uddannelse: Dansk Stewardesse SAS, Dansk Akupunktør, Medicinsk Urteterapeut

Websted: www.guidemette.dk

Kontakt for at booke