Charlotte Poulsen

Velkommen til din lokale guide i København. Mit navn er Charlotte Poulsen, jeg bor i København – og er en del af byen – interesserer mig for dens udvikling, arkitektur og historie. Jeg guider både for private og virksomheder, som er nysgerrige og ønsker at vide mere.

Virksomhed: Jeg planlægger det underholdende indslag i workshoppen. Det kan være efter en lang koncentreret dag i mødelokalet, hvor en byvandring i området kan give appetit til middagen Eller jeg kan arrangere en inspirerende Walk and Talk, inden dagens møde begynder. Temaet bestemmer du selv – Forslag til tur;
Personligheder der har gjort en forskel for vort samfund: industri- og erhvervsmanden C.F. Tietgen, Carlsbergs grundlægger J. C. Jacobsen m.m.

Privat: Det skal være sjovt samtidig med vi bliver klogere. København var et fiskerleje, som gennem tiden har udviklet sig til en Metropol – hør historien eller lad dig føre gennem de gamle industriområder, der er under forvandling til nye mondæne bydele med spændende arkitektur – nyt som gammelt. Forslag; Carlsberg Byen, Islands Brygge og Jernbanebyen.

Kontakt mig, så finder vi den rigtige tur til dig.

Kulturkoebenhavn.dk

 

Kontakt for at booke